ABC Greek-News: Σεξ στα γρήγορα: Γιατί να πεις "ναι"!

Σεξ στα γρήγορα: Γιατί να πεις "ναι"!

Τρέχεις, τρέχει, τρέχετε και πού καιρός για σεξ! Μία ο ένας, μία ο άλλος, αναβάλλετε το σεξ για το τέλος της εβδομάδας, όμως έλα που το Σ.Κ. προκύπτει ακόμα πιο φορτωμένο από τις καθημερινές.


Ο καιρός περνάει με αναβολή στην αναβολή, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μη θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που αναστέναξαν τα στρώματα, κι ας είσαι σε σχέση. 
Μήπως είναι καιρός να ενδώσεις στην αυθόρμητη και γεμάτη υπονοούμενο κίνηση που βουβά βροντοφωνάζει «τώρα,ένα στα γρήγορα» αντί να τον κόψεις για ακόμα μία φορά με το κλασικό (και μεταξύ μας ξενέρωτο) «όχι τώρα», που συνήθως καταλήγει το βράδυ στο κρεβάτι σε double zzzzzzzzzz αντί σε πολλά υποσχόμενο σεξ; 


Πιθανόν δεν το υποψιάζεσαι, όμως το σεξ στα γρήγορα μπορεί να εξασφαλίσει την πιο παθιασμένη
ανατροπή στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, που πλήττεται από τους γρήγορους ρυθμούς και το στρες της καθημερινότητας. Αρκεί βέβαια να το εκμεταλλευτείς σωστά. 

Ορίστε πώς:

Προετοίμασε το έδαφος με sexting

Η αποστολή μηνυμάτων που εξάπτουν το σεξουαλικό ενδιαφέρον στα γνωστά δίκτυα επικοινωνίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσεις το έδαφος για ένα συναρπαστικό “quicky”. Ξεκινά, λοιπόν, το ερωτικό παιχνίδι με sexting. Να σου θυμίσω μόνο να ελέγξεις διπλά τον αποστολέα πριν στείλεις το όποιο kinky μήνυμα.

Μη βγάλεις τα ρούχα…

Η μαγική δύναμη του σεξ στα γρήγορα κρύβεται στην έντονη παρόρμηση, στο απρόοπτο, στο διαφορετικό. Για οικονομία χρόνου, αλλά κυρίως για να σπάσεις αυτό που έχει επιβληθεί ως συνήθεια, αντιστάσου στις καθιερωμένες κινήσεις. Μην ξεχνάς ότι οι αλλαγές στο σεξ είναι αυτές που φουντώνουν το πάθος.

και μείνε μακριά από το κρεβάτι

Ενέδωσε στον καναπέ, στο μπάνιο, μέσα και έξω από το σπίτι, οπουδήποτε εκτός από το μέρος που συνήθως κάνεις σεξ. Και μόνο αυτή η απλή αλλαγή παραστάσεων μπορεί να κάνει θαύματα στην ανανέωση της σεξουαλικής σου ζωής.  

Μη βάζεις στόχο τον οργασμό

Η εκτόνωση, η σωματική συνεύρεση, η έντονη επαφή είναι τα δυνατά χαρτιά του quick sex.  Γνωρίζοντας ότι οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τους άνδρες για να κορυφώσουν, χαλάρωσε και απόλαυσε στιγμές ηδονής, χωρίς το άγχος του οργασμού.   

…ούτε απαραίτητα τη διείσδυση

Μερικές φορές το σεξ στα γρήγορα μπορεί να μη περιλαμβάνει τη συνουσία. Μπορεί να εκφραστεί με ερωτικά χάδια, με στοματικό έρωτα ή να οδηγήσει στην κορύφωση μόνο του ενός από τους δύο. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια συνεύρεση που υπενθυμίζει και στους δύο ότι σίγουρα πρέπει να υπάρξει και δεύτερος γύρος!

Το σχόλιο της ειδικού

«Ναι, μία στις τόσες το γρήγορο σεξ μπορεί να είναι το αλατοπίπερο στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Καλό είναι, όμως, να μη μετατραπεί σε ρουτίνα!  Το γρήγορο σεξ, δηλαδή, δε θα πρέπει να γίνει το "σιγουράκι που εξιτάρει", γιατί στην αρχή μπορεί να είναι κάτι το διαφορετικό και παθιάρικο, με τη συνεχή όμως επανάληψη θα χάσει την αξία του. Δε θα πρέπει, επομένως, να το αφήσουμε να γίνει άλλη μία εμμονή που σχετίζεται με το σεξ και μας παγιδεύει. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι δε συμφέρει ιδιαίτερα τις γυναίκες, αφού η φυσιολογία της γυναίκας απαιτεί περισσότερο χρόνο για διέγερση, κολπική εφύγρανση και επίτευξη οργασμού».*με τη συνεργασία της Μαρίνας Μόσχα, Κλινικής Ψυχολόγου, επιστημονική συνεργάτης του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.
Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.