Εύκολο σοκολατογλυκό με μόνο 2 υλικά!



Υλικά

450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες

1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 400 γραμμαρίων

Εκτέλεση

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς
Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα.

Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Και το γλυκό μας είναι έτοιμο!
Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.