Δείτε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης όπως στο Λονδίνο (Vid)

Run, Hide, Tell: Firearms and Weapons Attack
Καθώς η δολοφονική επίθεση εκτυλισσόταν το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουνίου, η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου εξέδωσε προειδοποίηση μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύων, προειδοποιώντας όσους βρίσκονταν στην περιοχή να τρέξουν στην αντίθετη κατεύθυνση από
οποιαδήποτε απειλή, παρά να παραδοθούν ή να επιχειρήσουν να διαπραγματευτούν. Εάν αυτό δεν ήταν εφικτό, θα έπρεπε να κρυφτούν, να βάλουν το τηλέφωνό τους σε σιωπηλή λειτουργία και να «αμπαρωθούν» μέχρι να φθάσει η αστυνομία.
Πολλοί άνθρωποι στο Λονδίνο δεν είχαν αυτήν την ευκαιρία. Άλλοι, σύμφωνα με αναφορές, αντ 'αυτού επιτέθηκαν στους δράστες σε μια προσπάθεια να σώσουν τα θύματα, εκσφενδονίζοντας εναντίον των επιτιθεμένων καρέκλες και ποτήρια.
Σε ένα ενημερωτικό βίντεο σχετικά με τη νέα καμπάνια, ο αναπληρωτής Επίτροπος Mark Rowley δήλωσε ότι οι οδηγίες βασίστηκαν σε αποδεδειγμένες συμβουλές.«Όλοι γνωρίζουν τις προκλήσεις της τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο», είπε. «Δεν μπορεί ποτέ ένας κατάλογος οδηγιών να καλύψει κάθε πιθανή περίπτωση και αν κάποιος ενεργήσει από ένστικτο και ίσως αποφασίσει να αντισταθεί επειδή δεν έχει άλλη επιλογή, ποτέ δεν θα τον επικρίνουμε γι 'αυτό».  
Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.