Ιβάν Σαββίδης: Μπαίνει στο MEGA! Πήρε 20% του μεριδίου του Μπόμπολα - Ακολουθεί και ο ΔΟΛ

 - Σε εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη το 20% της “Τηλέτυπος”
- Με ιδιωτικό συμφωνητικό και τίμημα 5 εκατομμύρια ευρώ η συναλλαγή
- Αναμένονται εξελίξεις και στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό ΛαμπράκηΣυνεχίζει τις επιχειρηματικές κινήσεις “ειδικού” βάρους, ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος φέρεται να απέκτησε το 20% της “Τηλέτυπος Α.Ε” εταιρεία στην οποία ανήκει το Mega.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, απέκτησε το 20% από το συνολικά 32,73% που κατείχε η “Πήγασος
Εκδοτική” συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα.

Η συναλλαγή φέρεται πως έχει πραγματοποιηθεί με ιδιωτικό συμφωνητικό, ενώ το τίμημα σύμφωνα με τις πληροφορίες του capital.gr ανήλθε στα 5 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το 75% θα απορροφηθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και το 25% για να καλυφθούν κεφαλαιακές ανάγκες και υποχρεώσεις της Τηλέτυπος.

Η συμφωνία που επετεύχθη θεωρείται ότι λειτουργεί ως προπομπός εξελίξεων και για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Σε χρηματιστηριακή ανακοίνωση που εξέδωσε η Πήγασος αναφέρει ότι: "Προέβη σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε." ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην ως άνω Ανώνυμη Εταιρία, από 32,7321%, σε 13,0961%."
Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.