Η απάντηση του Ορέστη Τσανγκ στο hashtag #nyfitsang
Ο Ορέστης Τσανγκ σε πρόσφατη συνέντευξή του μεταξύ άλλων απάντησε, για πρώτη φορά, στο hashtag #nyfitsang που δημιουργήθηκε από κάποιους χρήστες των social media με αφορμή τη συμπεριφορά του και τη στρατηγική του μέσα στο παιχνίδι.

Είχες υποστηρικτές αλλά και κατήγορους. Μάλιστα για σένα είχε βγει και το hashtag #nyfitsang. Πώς ένιωσες με αυτό το αρνητικό κομμάτι;

«Σίγουρα στη ζωή δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, εγώ είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Δεν θα άλλαζα με τίποτα όλα όσα έκανα μέσα στο παιχνίδι και θεωρώ ότι όλα τα αρνητικά που μου λένε -αν υπάρχουν αρνητικά- έχουν να κάνουν με το ότι εγώ είμαι περισσότερο
ορθολογιστής, δεν λειτουργώ τόσο με το συναίσθημα. Οπότε, θεωρώ ότι ήμουν ορθολογιστής κι αν κάποιοι δεν συμφωνούν με τη γνώμη μου, είναι δικό τους το θέμα. Είναι απλώς μια διαφορετική άποψη»

Ποια είναι τα άτομα τα οποία θεωρείς ότι ήταν περισσότερο κοντά σου;

«Μέσα στο παιχνίδι έκανα πολύ καλούς φίλους και αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας, γιατί θα είναι φίλοι και στη μετά «Survivor» εποχή. Πιο κοντά ήρθα με τον Κωνσταντίνο, τον Μάριο και τον Πάνο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα παραμείνουμε φίλοι και εκτός παιχνιδιού και αυτό είναι από τα πιο ευχάριστα πράγματα.»

Η σχέση σου με την Ελισάβετ πώς ήταν όταν δεν έγραφαν οι κάμερες;

«Η σχέση μου με την Ελισάβετ ήταν ειλικρινής. Δεν έχουμε κανένα προσωπικό πρόβλημα, το ξέρει και η ίδια. Μέσα στο παιχνίδι, και για αυτό το λόγο χαρακτηρίστηκα «κακός», ήμουν σταθερός στην άποψη μου. Όταν μετά το πάρτι της ένωσης βελτιώθηκε στα αγωνίσματα, σταμάτησε να υπάρχει λόγος να την ψηφίζω. Ο λόγος για τον οποίο την ψήφιζα ήταν καθαρά αγωνιστικός» εξήγησε ο Ορέστης το "7 Μέρες tv".

Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.