Τζαβάρας: Λαϊκισμοί σε θέματα εκπαίδευσης κάνουν κακό στο έθνος
«Ο υπουργός δεν απάντησε στα σπουδαία ζητήματα που έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ», ανέφερε λίγο μετά την παρέμβαση του υπουργού Παιδείας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.

«Συμφωνεί ο υπουργός οι περιφερειακοί διευθυντές της εκπαίδευσης να περνάνε από ΑΣΕΠ; Αυτό σημαίνει αποκομματικοποίηση της εκπαίδευσης και του κράτους. Δυστυχώς δεν σας ακούσαμε να τοποθετείστε. Με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ για τα άλλα στελέχη, θα πάρετε θέση; Αυτός είναι ο θεσμός που διασφαλίζει αμερόληπτες και αντικειμενικές διαδικασίες. Δεν τοποθετηθήκατε», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και προσέθεσε:

«Δυστυχώς και εσείς κάνατε ό,τι ο πρωθυπουργός. Τη μια μέρα εξήγγειλε ότι καταργούνται οι εξετάσεις και στη συνέχεια όταν ρωτηθήκατε, με ποιον τρόπο θα αντικατασταθεί το σύστημα της εισαγωγής, είπατε δεν γνωρίζω. Αυτού τους είδους οι πειραματισμοί και λαϊκισμοί στα θέματα της εκπαίδευσης, κάνουν πολύ σοβαρή ζημία στο έθνος και στην κοινωνία».

Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.