Το κέρατο σε... ποσοστά! Έρευνα αποκαλύπτει τι θεωρεί ο άνθρωπος απιστία


Έχετε απατήσει τον σύντροφό σας; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε πως ουδέποτε υποπέσατε στον πειρασμό, ήρθε η ώρα να μάθετε το τι ακριβώς θεωρείται «απιστία» σύμφωνα με το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων.


Σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και δημοσιεύθηκε σε περιοδικό εξελικτικής ψυχολογίας με τον τίτλο: «Αυτό ήταν απιστία;», απιστία δεν είναι μόνο η σεξουαλική πράξη! Οι αντιλήψεις περιέχουν από το σεξ, το άγγιγμα και την συμπεριφορά».

Η έρευνα διεξήχθη ανάμεσα σε 456 φοιτητές, στους ζητήθηκε να παρατηρήσουν 27 διαφορετικά είδη συμπεριφορών και να τις βαθμολογήσουν με κλίμακα από το 0 έως το 100 ανάλογα με το τι θεωρούν ότι μπορεί να είναι απιστία σε μία μακροχρόνια σχέση.

Για το 0 έχουμε την καθόλου άπιστη συμπεριφορά και για το 100 την ολοκληρωτική απιστία.

Τι είναι τελικά η απιστία; Μήπως κι εσύ έχεις απατήσει και… δεν το είχες καταλάβει;

Φιλί στο στόμα: 88.7%

Προβολή γυμνών φωτογραφιών: 88.2%

Ερωτικά μηνύματα: 82.6%

Ύπνος στο ίδιο κρεβάτι: 68.4%

Πιάσιμο χεριών: 63.2%

Σύναψη ισχυρού συναισθηματικού δεσμού: 52.4%

Αγκαλιά: 52.2%

Έξοδος για φαγητό: 41.4%

Κοινοποίηση μυστικών: 36.5%

Αγκαλιά για πάνω από 10 δευτερόλεπτα: 34.5%

Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.