ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ


Κάποια στιγμή το δίποδο πήρε πρέφα ότι τα παιδιά δεν τα στέλνουν οι άνεμοι και οι βροχές, ούτε οι καλοί Θεοί. Εκείνοι οι Θεοί που ο μαλάκας ο άνθρωπος τους πίστευε για αληθινούς.


Κάποια στιγμή, λοιπόν, μετά από εκατομμύρια, μετά από δισεκατομμύρια χρόνια στη γη οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι η γυναίκα γκαστρώνεται μόνον όταν την καβαλήσει ο αρσενικός. Τότε άρχισαν να ψάχνονται πως να πηδάνε, όμως χωρίς να «δίνει» το σπέρμα ο άνδρας στον κόλπο της γυναίκας.

Η δουλειά ξεκίνησε με δέρματα, με άντερα ζώων. Ήταν τα πρώτα «προφυλακτικά» πριν 300 και 400 χρόνια. Σήμερα, για safe-sex το προϊόν προφυλακτικό είναι και γαμώ την εξέλιξη. Προχωρημένα πράγματα.

Πόσοι, όμως, γνωρίζουν να χρησιμοποιούν σωστά, προκειμένου με το προφυλακτικό να έχουν 100% προστασία στην αντισύλληψη από τη μια και από την άλλη να μην κολλήσουν μία από τις αρρώστιες που κυκλοφορούν.

Κατ' αρχήν, το προφυλακτικό «φοριέται» δευτερόλεπτα αν είναι δυνατόν πριν ο άνδρας κάνει το «ντου». Μιλάμε για το ανδρικό προφυλακτικό, όχι το γυναικείο που η κυρία μπορεί να το «ποστάρει» κανονικά και πριν μία ώρα, πριν ώρες, πριν φύγει από το σπίτι της, από το γραφείο της, πριν συναντηθεί με το πρόσωπο.

Σεξ σήμερα χωρίς προφυλακτικό μοιάζει, και δεν είναι υπερβολή αυτό, με ρώσικη ρουλέτα. Σα να πυροβολείς το κεφάλι σου με το εξάσφαιρο στο οποίο υπάρχει μία σφαίρα. ''Οι ασθένειες είναι πολλές, Μπάμπη...'', όπως ο άλλος έλεγε «Τα λεφτά είναι πολλά, Άρη».

Όχι προφυλακτικό στη θάλασσα, ούτε στην πισίνα, το πιθανότερο να μην «πιάσει», οπότε είτε το ''φορέσεις'', είτε όχι, είναι το ίδιο. Μακρυά, λοιπόν, από νερά. Και να διατηρείς τα προφυλακτικά σε χαμηλές θερμοκρασίες, π.χ. όχι στο ντουλαπάκι του Ι.Χ. αυτοκινήτου, διότι από τη ζέστη θα αλλοιωθεί, θα καταστραφεί, δεν θα είναι... προφυλακτικό.

Μην ανοίγεις τη συσκευασία, που είναι αεροστεγώς πακεταρισμένη, με το στόμα, με οτιδήποτε αιχμηρό, ίσως τρυπήσεις το προφυλακτικό. Και μην το ξετυλίγεις στο πέος επάνω χωρίς να αφήσεις ένα κενό στο «κεφάλι», να έχει χώρο το σπέρμα, διαφορετικά θα «σπάσει», θα «σκάσει» η καπότα.

Ένα ακόμα τελευταίο από τα βασικά. Όπως εχθρός του προφυλακτικού είναι το νερό, έτσι δεν θέλει κρέμες να χρησιμοποιήσεις, λιπαντικά, βαζελίνη κι άλλα τέτοια καλλιτεχνικά στο ματζαφλάρι σου. Όταν έρθει η στιγμή να φορέσεις το μπαλονάκι, να 'ναι στεγνή η τσουτσού.

Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.