Με αντικλείδι μπήκαν οι κλέφτες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας

Στον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι δράστες της κλοπής ιατροτεχνολογικού μηχανισμού από την γαστρεντερολογική κλινική το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, μίλησε ο Διοικητής του νοσοκομείου.

«Η πόρτα όντως δεν ήταν παραβιασμένη» τόνισε ο κ. Παναγιώτης Νάνος στο onlarissa.gr, για να προσθέσει: «Προφανώς είχαν αντικλείδι. Δεν πήγαν τυχαία. Ήταν οργανωμένο έγκλημα. Δεν έγινε με βίαιο τρόπο η παραβίαση της πόρτας».

Υπενθυμίζεται πως από το Γαστρεντερολογικό Εξωτερικό Ιατρείο της Πανεπιστημιακής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εκλάπησαν δύο γαστροσκόπια και δύο κολονοσκόπια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, τα δύο ήταν λειτουργικά και τα άλλα ήταν σε διαδικασία επισκευής.

Η αξία των κλεμμένων ανέρχεται περίπου στις 15.000 ευρώ και αυτό λόγω παλαιότητας, ενώ για να τα αντικαταστήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με καινούρια θα απαιτηθούν περίπου 80.000 ευρώ.

Στο χώρο βρέθηκαν χθες άνδρες της σήμανσης αναζητώντας αποτυπώματα ή άλλα ίχνη που θα τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τους δράστες.
Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.