Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου 2017!

Κριός

Στα επαγγελματικά σου φαίνεται πως παίζεται «χοντρό παιχνίδι» και τα καλά νέα είναι ότι αν επιμείνεις στις φιλοδοξίες σου μπορείς να «αλλάξεις επίπεδο», αφήνοντας πίσω σου τις μίζερες ημέρες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τις μεθόδους που θα ακολουθήσεις ή θα σου προταθούν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να προκύψουν κάποια έκτακτα έσοδα ή να γίνει μια συμφέρουσα ρύθμιση.

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου, αφού είναι βέβαιο πως θα έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, προκειμένου να διευθετήσεις ποικίλα ζητήματα. Μπορείς πάντως να πετύχεις μια βολική οικονομική συμφωνία. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ρίχνει «σκιές» στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, καλείσαι να πάρεις και μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με την διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Ταύρο έχει όλη την διάθεση να σου αποκαλύψει μυστικά και να σε ενημερώσει για κινήσεις που γίνονται «πίσω από την πλάτη σου», θα πρέπει όμως κι εσύ να έχεις τα μάτια σου ανοικτά. Επιπλέον σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να στενοχωρηθείς από τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως να πρόκειται και για «απαράδεκτους» χειρισμούς από πλευράς του/της που θα σε αναγκάσουν να διακόψεις τις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Σήμερα σε περιτριγυρίζουν άτομα που έχουν κατά κάποιο τρόπο «λερωμένη την φωλιά τους», καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Παράλληλα όμως, με τον Ερμή στον Ταύρο, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να συμβάλλει θετικά στις υποθέσεις σου, ενώ ανάλογες βοήθειες μπορείς να πάρεις κι από έναν συλλογικό φορέα.

Λέων

Ο Ερμής στον Ταύρο τονίζει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου να επιβεβαιώσεις την υπεροχή σου μέσα από την παραγωγή ενός συγκεκριμένου έργου, φαίνεται μάλιστα πως σε αυτό θα βρεις αρκετούς συμπαραστάτες. Παράλληλα, στις εργασιακές σου σχέσεις θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από ζημιές ή αποτυχίες άλλων, έστω κι αν στενοχωρηθείς... λιγάκι γι’ αυτές! Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να «γκριζάρει» την καθημερινότητά σου, μέσα από δυσάρεστες εικόνες ή «μοιραίες» καταστάσεις.

Παρθένος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι δεν γίνεται να πετύχεις αυτό που θέλεις χωρίς να κάνεις κάποιες ουσιαστικές παραχωρήσεις σε σχέση με την οικονομική σου ανεξαρτησία κι αν επιμείνεις σε μια πολιτική του τύπου «ή όλα ή τίποτα», το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στο... δεύτερο! Επιπλέον, φαίνεται να δέχεσαι ισχυρές συναισθηματικές πιέσεις, ικανές να «σε ρίξουν στο καναβάτσο». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο θα αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πετυχαίνοντας τελικά να βελτιώσεις την κοινωνική και επαγγελματική σου θέση.

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε φέρνει προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου. Ίσως πάλι να χωρίσετε οριστικά τα «τσανάκια» σας με κάποιον/α, ύστερα από μια κρίση. Σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι πως δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς χωρίς να «ματώσεις». Από την άλλη πλευρά μπορεί να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό ζήτημα ή από μια κληρονομιά.
Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να καλύψεις τα έξοδα ενός ταξιδιού ή ενός κύκλου σπουδών.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό σκέλος τους μην βιαστείς όμως να καταλήξεις σε αποφάσεις πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαβουλεύσεων, αφού πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο. Παράλληλα όμως, μπορεί να ταλαιπωρηθεί η υγεία σου από δερματικά ή ορμονικά προβλήματα. Επιπλέον το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί δυσάρεστες εξελίξεις στο συγγενικό σου περιβάλλον αλλά και σε σχέση με ζώα ή φυτά που έχεις στην επίβλεψή σου.

Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε οδηγεί σε μια δύσκολη απόφαση, αφού καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και τα συναισθήματά σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις έναν... ικανό αριθμό εργασιών και οφείλεις να μείνεις συγκεντρωμένος/η, ώστε να πάνε όλα καλά. Όσο για τις συνεργασίες σου καλό είναι να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση δεν «μετράει» τόσο το ποιος έχει δίκιο αλλά ποιος έχει τις πιο δυνατές «άκρες».

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ακόμη κι αν αυτό σε «πονάει», και να είσαι βέβαιος/η ότι στην νέα σου αρχή θα έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου. Επιπλέον, στα επαγγελματικά σου, είναι πλέον σαφές ότι «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» γι’ αυτό διάλεξε το... σωστό στρατόπεδο! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε αποζημιώσει, μέσα από γόνιμες επαφές και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και με ένα οικονομικό όφελος προερχόμενο από μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί.

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να τακτοποιήσεις τον χώρο σου και να τον κάνεις πιο λειτουργικό, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου. Ίσως μάλιστα να δεχθείς και μια ευχάριστη επίσκεψη. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να πάρεις γενναίες αποφάσεις σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, κόβοντας οριστικά όλα εκείνα που σε βλάπτουν και καταπολεμώντας ριζικά κάθε εστία μόλυνσης. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά μπορεί να «σκάσεις» από κάτι που θα πάθουν αλλά ίσως και να προλάβεις το κακό αν έχεις τον νου σου.

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φαίνεται πως ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν «παίζει» καθαρά κι αν το εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Τα ανάλογα ισχύουν ως προς την συμμετοχή σου σε παρέες και συλλόγους κι εδώ θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα «κλείσεις τα μάτια» προκειμένου να καρπωθείς οφέλη ή αν θα ρίξεις «μαύρη πέτρα». Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις ή να μεταβείς στον τόπο καταγωγής σου.
Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.