Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου 2017Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να διογκώσει επιθυμίες και ανάγκες, φέρνοντάς σε στα πρόθυρα μιας πλεονεξίας ή καταναλωτικής «μανίας». Ακόμη μάλιστα κι αν εσύ «κρατήσεις χαρακτήρα» και δεν παρασυρθείς σε αχρείαστες αγορές, θα δεχθείς αρκετές πιέσεις από άτομα του περιβάλλοντός σου που τα θέλουν όλα αλλά με τις δικές σου «πλάτες». Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις και έκτακτες παροχές, με συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα στον ισολογισμό σου να βγει... ισόπαλο!

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και μπορεί το ίδιο εύκολα να διεγείρει πάθη αλλά και να αναδείξει δημιουργικές πλευρές σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το να βάζεις τις βάσεις σε μια υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, ως προς το τελικό αποτέλεσμα όλα θα κριθούν από την δική σου βούληση. Επιπλέον, η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετές προκλήσεις, οπότε καλό είναι να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να αντεπεξέλθεις αποκομίζοντας και σημαντικά οφέλη.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Ταύρο, καλείσαι να ρίξεις το βάρος στην σωστή προετοιμασία σου για όσα έπονται, μπαίνοντας αν χρειαστεί και σε μια διαδικασία σωματικής και ψυχικής «κάθαρσης». Επιπλέον, δεν είναι απίθανο να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες είτε στην δουλειά σου είτε γενικότερα στην καθημερινότητά σου αλλά σε κάθε περίπτωση το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και τους άλλους να... εκτεθούν! Εξ άλλου δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Καρκίνος

Σήμερα καλείσαι να αξιολογήσεις τις φιλίες σου, παίρνοντας αφορμή από κάποια περιστατικά που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου. Ωστόσο δεν είναι σκόπιμο να πάρεις πολύ στα σοβαρά πράγματα που έχουν σίγουρα και την ανάλαφρη πλευρά τους. Επιπλέον, πάντα θα ισχύει το «αγάπα τους φίλους σου με τα ελαττώματά τους». Ανάλογη στάση οφείλεις να τηρήσεις απέναντι και σε συλλογικές δράσεις που εμφανίζουν σημάδια χαλαρότητας, αφού κι αυτή... χρειάζεται!

Λέων

Η «απαξιωτική» στάση σου απέναντι σε κτητικές συμπεριφορές που δεν εγκρίνεις θα μπορούσε να απελευθερώσει μια... δέσμη αντιδράσεων εναντίον σου, γι αυτό είναι σκόπιμο να διαχειριστείς τις επαγγελματικές δυσκολίες και αντιφάσεις της ημέρας με κατανόηση απέναντι στα «κολλήματα» των άλλων. Εξ άλλου η Σελήνη στον Ταύρο δεν είναι «επιφορτισμένη» να επιφέρει δυσάρεστα «τετελεσμένα», παρά μόνον στην περίπτωση που οι αντιπαρατιθέμενοι εγωισμοί δεν βρίσκουν κανένα σημείο επαφής.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις πνευματικές αναζητήσεις σου και στην «αγωνία» ή την περιέργειά σου για το τι μπορεί να περιέχει το μήνυμα που έλαβε ένας δικός σου άνθρωπος ή το τι μπορεί να κρύβει στις τσέπες και τα συρτάρια του. Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις μακριά από πρακτικές που φέρνουν σε πρώτο πλάνο τις «κατώτερες» πλευρές σου. Παράλληλα, ίσως κάνεις ένα μικρό ταξίδι.

Ζυγός

Κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε ανησυχήσουν αλλά η ουσιαστική λύση των προβλημάτων σου δεν είναι το κατά πόσον «έχεις» ή «δεν έχεις» αλλά το πόσο ικανός/η είσαι να ζήσεις και με τα πολλά και με τα λίγα. Επιπλέον, επειδή με την Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να επικρατήσει μια νοοτροπία του τύπου «ότι πληρώνω μου ανήκει», δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι η κάλυψη εφήμερων αναγκών δεν εξασφαλίζει την ευτυχία κανενός, σε αντίθεση με το... μοίρασμα!

Σκορπιός

Κάθε φορά που «κάτι» απειλεί να διαταράξει τις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες στις σχέσεις σου και πολύ περισσότερο να θίξει τα κεκτημένα σου, γίνεσαι άλλος άνθρωπος και σίγουρα με την Σελήνη στον Ταύρο θα σου δοθούν οι αφορμές για αυτό! Πριν όμως φτάσεις σε μια σύγκρουση για την οποία αύριο-μεθαύριο θα έχεις μετανιώσει, αναλογίσου ότι ο πραγματικά «δυνατός» δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα κι όλα τα «παρατράγουδα» δεν είναι παρά ένα προϊόν ανασφάλειας.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αναδείξει ζητήματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου αλλά και με την υγεία σου. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με φαινόμενα, που έχουν προσωρινό χαρακτήρα και δεν σε δεσμεύουν, ούτε για το «αύριο», ούτε για το «μεθαύριο», σου δίνουν όμως την αφορμή για να διερευνήσεις τα πραγματικά αίτια καταστάσεων ή συμπεριφορών που δεν είναι παρά «η κορυφή του παγόβουνου».

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει εξαιρετικά επιρρεπή σε συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και είναι σκόπιμο να προτάξεις την λογική σου απέναντι σε όλα εκείνα που ναι μεν είναι ανησυχητικά σε κάποιο βαθμό αλλά γιγαντώνονται μέσα από το προσωπικό σου «φίλτρο», δημιουργώντας καταστάσεις... πανικού! Και παρά την δραματοποίηση που σε «πολιορκεί», το βέβαιο είναι πως ότι κι αν σου συμβεί δεν πρόκειται ούτε για το τέλος του κόσμου, ούτε για την «αιώνια ευτυχία».

Υδροχόος

Σήμερα καλείσαι να μην χάσεις την δημιουργική σου ταυτότητα, παρασυρμένος/η από μια «ρεαλιστική» λογική που βάζει σε πρώτο πλάνο το τι «έχεις» κι όχι αυτό που «είσαι». Ίσως μάλιστα χρειαστεί να υπερασπίσεις το δικαίωμα σου στην ελεύθερη επιλογή, μέσα από «αδιέξοδες» διαπραγματεύσεις ή αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που κινούνται είτε στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διερευνήσεις τις ρίζες και το παρελθόν σου.

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Ταύρο, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, ίσως μάλιστα να υποπέσουν στην αντίληψή σου μια σειρά από πληροφορίες ή γνώσεις, που μπορεί να έχουν ουσία και νόημα για την ζωή σου. Γενικότερα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις αλλά μια τέτοια αναζήτηση δεν θα πρέπει να αποκτήσει «κουτσομπολίστικα» χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν «σκαμπανεβάσματα» στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.


Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.