Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21 Μαΐου 2017
Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εξωραΐσει την καθημερινότητά σου, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη, ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δραστηριοποιηθείς άμεσα, τώρα που το σύμπαν «σε πάει»!
Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε βάζει να κάνεις σχέδια για τα οικονομικά σου κι ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν.

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων και επαφών. Και ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις, αναμένεται να πετύχεις στο σύνολο των επιδιώξεών σου. Μάλιστα, με την Αφροδίτη και τον Δία να σε «προμοτάρουν» μπορεί να ωφεληθείς από ενέργειες άλλων που δρουν παρασκηνιακά για το καλό σου! Στο μόνο θέμα που ο «καιρός» σου πάει κόντρα είναι η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού σου θέματος που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό.

Δίδυμοι

Όσο κι αν ο Ερμής στον 12ο φυσικό οίκο σου σε ωθεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις «εσωτερικές υποθέσεις» σου, η ημέρα σου τελικά αναμένεται να είναι πολύ παραγωγική ως προς την βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που προς το παρόν προάγουν κυρίως την ψυχαγωγία σου αλλά μελλοντικά μπορεί να αποτελέσουν τη «μαγιά» για ένα σημαντικό εγχείρημα Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη.

Καρκίνος

Ο μεν Ερμής στον Ταύρο σου ανοίγει «πόρτες» σε κοινωνικό επίπεδο, η δε Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει επιπλέον «πόντους», συμβάλλοντας σε μια σημαντική επιτυχία ή διάκριση. Και είτε αυτή οφείλεται στην αναγνώριση των προσόντων σου, είτε καθαρά στην τύχη, δεν έχεις παρά να τη χαρείς και να περάσεις όμορφα, αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα που σε προβληματίζουν. Ακόμη, η μέρα προσφέρεται για να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, υιοθετώντας μάλιστα ένα «look», που δεν έχεις «ξαναδοκιμάσει».

Λέων

Ο Ερμής στον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας σου συστήνουν να «κυκλοφορήσεις», είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού εκεί κρύβεται η χαρά σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Στην περίπτωση όμως που έχεις να κρύψεις κάτι, το πιθανότερο είναι να... μην τα καταφέρεις!

Παρθένος

Με τον Ερμή στον Ταύρο, είναι πολύ πιθανόν να συζητούν για σένα χωρίς την παρουσία σου, μην ανησυχείς όμως αφού είναι για το καλό σου. Ωστόσο, δικαιούσαι κι εσύ να «ξανοιχτείς» σε κουβέντες ή να δημοσιοποιήσεις ιδέες και σχέδια, αφού θα τύχουν ευνοϊκής αντιμετώπισης. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια και εκδρομές επιμορφωτικού χαρακτήρα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως έχεις τα «τυχερά» σου, ενώ μπορεί να σου δωρίσουν κάτι που επιθυμείς.

Ζυγός

Η ημέρα προσφέρεται για να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στην προώθηση των σχεδίων σου και την περαιτέρω δικτύωσή σου σε «μεγάλα σαλόνια». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, παρέχοντάς σου χρήσιμες πληροφορίες για το πώς πρέπει να χειριστείς τις υποθέσεις σου αλλά και κάποια πολύτιμα «κονέ»!

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ταύρο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου και τελικά να συνεργαστείς, έχοντας διασφαλίσει την θέση και τις προοπτικές σου. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να σου ανοίξει πολλές «πόρτες», αρκεί κι εσύ να φερθείς διπλωματικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας ευνοούν τα εργασιακά σου, ενώ προτίθενται να προσδώσουν στην καθημερινότητά σου έναν πιο «χαλαρό» χαρακτήρα, επιτρέποντάς σου να ξεκουραστείς όσο θέλεις!

Τοξότης

Ο φίλος σου, ο Δίας, αλλά και η Αφροδίτη αναμένεται να πολλαπλασιάσουν τις χαρούμενες και όμορφες στιγμές κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Επιπρόσθετα, μέσα στην ροή του παιχνιδιού φαίνεται να έχεις κάποιες δημιουργικές εμπνεύσεις που δεν θα έπρεπε να μείνουν ανεκμετάλλευτες, ενώ η καλή σου τύχη μπορεί να σου φέρει κέρδη και αποκτήματα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο σε ωθεί να συζητήσεις γύρω από δουλειές αλλά σε τέτοιο κλίμα ποιος τον ακούει;

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Ταύρο σε ωθεί να επικοινωνήσεις με κόσμο και να «ξεπορτίσεις», προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις, αλλά όσο καλά δείχνουν τα πράγματα στον «έξω κόσμο», άλλο τόσο είναι και στο σπίτι σου. Μονά ζυγά δικά σου, δηλαδή! Μάλιστα, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει, είτε να κάνεις τον χώρο σου πιο άνετο είτε να φιλοξενηθείς σε ένα περιβάλλον που θα σου αρέσει. Επιπλέον, μπορεί να χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου ή να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου. Ίσως μάλιστα να επισπεύσεις αυτές τις διαδικασίες εξ αιτίας της άφιξης ενός σημαντικού προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να ξεχάσεις ό,τι σε βασανίζει, δίνοντας προτεραιότητα στις μικρές καθημερινές απολαύσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ αν σου γίνει μια πρόταση για ταξίδι, πες το «ναι» χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να γίνεις πιο εξωστρεφής, αξιοποιώντας τα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα που σου προσφέρει. Η ημέρα λοιπόν προσφέρεται για επαφές και ταξίδια. Επιπλέον, μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου χρήσιμες πληροφορίες, ενώ αν έχεις να εισηγηθείς ή να δημοσιοποιήσεις κάτι που θεωρείς σημαντικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου κι αναμένεται να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές ή να λάβεις σημαντικά δώρα.
Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.