ABC Greek-News: 1/09 Νέα Σελήνη, νέο ξεκίνημα για τους χωρισμένους!

1/09 Νέα Σελήνη, νέο ξεκίνημα για τους χωρισμένους!

1/09 Νέα Σελήνη, νέο ξεκίνημα για τους χωρισμένους!


Κριός: Δεχτείτε την αλλαγή. Πολλά αυτά που σας πλησιάζουν και σας κάνουν να αισθανθείτε έξω από τα νερά σας. Η μέρα σας παροτρύνει να κάνετε δημόσιες σχέσεις με καινούργια πρόσωπα και να έρθετε πιο κοντά στα πραγματικά σας θέλω, άσχετα αν ακόμη αυτά δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Τύχη με ζώδια του Νερού
Ταύρος: Οι άνθρωποι που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα οικεία σας περιβάλλοντα, επιθυμούν να σας πλησιάσουν – έκαστος για τον δικό του λόγο.
Εσείς έχετε την πορεία σας, και το πιο πιθανό είναι να σας ρίξουν δίχτυα από νέο έρωτα. Κάπως έτσι ξεκινούν και οι μεγάλες αγάπες.
Τύχη με ζώδια του Αέρα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
Δίδυμοι: Είσαστε σε μια επικοινωνιακή υπερένταση και το μόνο που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι να παρεξηγηθείτε με τον άνθρωπο σας. Το φαινόμενο της Νέας Σελήνης, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή, μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν.
Τύχη με ζώδια της Φωτιάς
Καρκίνος: Αν δεν ολοκληρώσετε την άποψη σας για το άτομο που έχει εισέλθει στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα, δεν θα πρέπει να ανοίξετε τον δρόμο προς την καρδιά σας… ακόμη. Μικρή μερίδα από τους Καρκίνους, θα έχουν κάποια ευχάριστη οικονομική είδηση.
Τύχη με ζώδια της Γης
Λέων: Όλοι πάντα κάτι περιμένουν από εσάς. Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά είναι η προίκα που σας έχει δώσει το σύμπαν. Μην δώσετε για τις επόμενες ημέρες μεγάλη σημασία σε λόγια και εντάσεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα θα ξεπεραστούν ανώδυνα.
Τύχη με ζώδια του Νερού
Παρθένος: Πού θα πάει… θα γυρίσει και ο τροχός για τους αδικημένους Παρθένους. Η νέα σελήνη στον άξονα σας, μόνο χαρά και εκπλήξεις μπορεί να σας φέρει, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κρατήστε τα σχέδια σας κρυφά και περιμένετε λίγο.
Τύχη με ζώδια του Νερού
Ζυγός: Αγαπάτε μονομερώς και το μόνο εύκολο είναι να κουραστείτε. Το γεγονός το αστρολογικό της Ηλιακής Έκλειψης, σας βοηθάει να δείτε με μια πιο ειλικρινή ματιά, αν τελικά μένετε μέσα σε σχέσεις από βόλεμα – κακή συνήθεια ή από μια ρομαντική ελπίδα.
Τύχη με ζώδια της Γης

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
Σκορπιός: Υπάρχει παρασκήνιο, όπως φυσικά αξίζει στο ζώδιο σας. Όμως είτε αυτό είναι προς εσάς, είτε το έχετε δημιουργήσει εσείς, θα πρέπει να σταθείτε μπροστά σε αυτά που πραγματικά θέλετε και να διεκδικήσετε τα θέλω σας.
Τύχη με ζώδια του Αέρα
Τοξότης: Θα επικεντρωθείτε σε κάποια πράματα που ανήκουν στο παρελθόν. Μέσα σε όλα αυτά, θα αναβρεθούν και κάποιες παλιές αγάπες που έχουν κρατήσει μυστικά και πληροφορίες που ποτέ δεν τις μάθατε. Η νέα σελήνη θα σας ανατρέψει την πραγματικότητα.
Τύχη με ζώδια του Νερού
Αιγόκερως: Έχετε ήδη τις ενδείξεις στα χέρια σας και αυτό θα σας κάνει μέσα σε οικογενειακές και εργασιακές σχέσεις, να έχετε τον ηγετικό ρόλο και τις λύσεις έτοιμες. Η υποχωρητική τάση των αδικημένων στον έρωτα, θα τροποποιηθεί άρδην και θα ζητήσουν τη διέξοδο από τις προβληματικές καταστάσεις.
Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
Υδροχόος: Είσαστε ανάμεσα σε τόσους πειρασμούς και ακόμη παραμένετε αμετακίνητοι. Αυτό είναι το ιδανικό για τον σύντροφο σας, που σας ετοιμάζει πολλά και ευχάριστα το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Όσο για τους ελεύθερους, ανοίξτε τα μάτια σας.
Τύχη με ζώδια της Γης
Ιχθείς: Ξεχωρίστε τα σοβαρά από τα μη σοβαρά άτομα, που περιστρέφονται γύρω από τη ζωή σας. Το Φθινόπωρο είναι εδώ και σας δίνει την ευχέρεια για να δείτε πιο καθαρά, ποιοι είναι αυτοί που σας ταιριάζουν και ποιοι είναι σε αντίθετη σκέψη από εσάς.
Τύχη με ζώδια του Αέρα
Το ABC Greek News ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.